tarragona

Detingut per matar la parella de la seva exnòvia a Vila-seca

Els Mossos van trobar de matinada el cadàver de la víctima, un home de 31 anys, amb ferides d'arma blanca a l'abdomen

Els investigadors van arrestar el sospitós, que havia mantingut una relació sentimental amb la dona fins fa poc més d'un mes

zentauroepp54659203 pla general d una casa adossada al carrer de santiago rusi o200827132136

zentauroepp54659203 pla general d una casa adossada al carrer de santiago rusi o200827132136 / Nuria Torres

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 38 anys per un assassinat comès presumptament aquesta matinada passada a Vila-Seca (Tarragona), a l’interior d’un domicili ubicat al carrer de Santiago Rossinyol, una zona residencial. La víctima és un altre home una mica més jove, de 31 anys. Tots dos són de nacionalitat espanyola.

Cap a les dues de la matinada, un veí ha trucat al 112 per avisar que havia detectat la presència d’un home que havia creuat per l’interior de la seva parcel·la privada de jardí. A l’arribar al lloc dotacions de la policia local i dels Mossos, una dona d’una casa ubicada no gaire lluny ha cridat l’atenció dels agents. En aquest segon domicili els policies han trobat el cadàver. Hi havia una tercera persona a la casa: un home que presentava taques de sang.

Notícies relacionades

La dona ha explicat als investigadors que el mort era la seva parella sentimental actual i que l’altre home era la seva exparella, amb qui havia estat fins fa poc més d’un mes, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. Tots els indicis apunten que l’exnòvio de la dona és l’home que ha sigut detectat de matinada per veïns del carrer saltant d’un jardí a un altre fins al domicili d’ella. Així ha accedit a la vivenda, per la part posterior, per sorprendre la parella que dormia en una de les habitacions. Una vegada allà, presumptament, l’agressor ha clavat un ganivet a l’abdomen a la víctima que ha acabat amb la seva vida.

Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Tarragona han acabat arrestant l’exnòvio per un delicte d’homicidi i instrueixen unes diligències que estan sota secret de sumari per ordre judicial.