diverses hipòtesis

L'Ertzaintza investiga el suïcidi d'un jove de 13 anys a Getxo

El menor treia bones notes i estava ben integrat a l'escola

En cursos anteriors havia anat a un altre centre on va tenir problemes amb alguns dels seus companys

acantilados-galea-google-maps

acantilados-galea-google-maps

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’Ertzaintza ha obert una investigació pelpresumpte suicidió d’un jove de 13 anys dilluns passaten un penya-segat de La Galea, al municipi biscaí de Getxo.

Segons ha informat el departament basc de Seguretat, la policia basca ha posat en marxa una investigació per determinar les possibles causes d’aquesta mort, com en tots els casos en què es troba el cadàver d’una persona per a, d’aquesta manera, poder confirmar si l’adolescent es va suïcidar i quines circumstàncies personals van poder portar-lo a prendre aquesta decisió.

Fonts de la investigació han explicat que mantenen obertes diverses hipòtesis respecte a les raons que van poder portar el noi de 13 anys a treure’s la vida llançant-se des del penya-segat.

Havia canviat d’escola

Notícies relacionades

El menor, han indicat les mateixes fonts, estava escolaritzat en un centre on treia bones notes i estava ben integrat, si bé havia estudiat en cursos anteriors en una altra escola on havia patit problemes de relació amb alguns dels seus companys.

Els ertzaines analitzen per tant l’entorn escolar del mort, però també la resta de les seves circumstàncies personals i familiars.