A CASP

Els bussejadors busquen els cossos de dos alemanys a l'embassament de Mequinensa

A la col·lisió amb una altra embarcació una altra persona ha resultat ferida lleu

fcasals41229681 7 12 2017   pantano de mequinenza  foto ramon gabriel190601124109

fcasals41229681 7 12 2017 pantano de mequinenza foto ramon gabriel190601124109

1
Es llegeix en minuts
Efe

Especialistes del Grup d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) busquen des de primeres hores del matí d’aquest dissabte els cossos de dos pescadors de nacionalitat alemanya la barca dels quals va bolcar divendres a la tarda a l’embassament de Mequinensa (Saragossa) quan tornaven de pescar.

Segons informa l’Institut Armat, l’accident es va produir cap a les 19.20 hores d’ahir al xocar frontalment l’embarcació d’esbarjo de 15 cv en la qual es desplaçaven contra una altra de 50 cv ocupada per tres persones de nacionalitats eslovaca i txeca, unes de les quals va resultar ferida lleu.

La barca dels dos pescadors alemanys, J. E. H., de 55 anys i C. J. W. B., de 54, va girar ràpidament sobre si mateixa en diverses ocasions després de l’impacte i finalment es va enfonsar a les aigües de l’embassament.

Els ocupants de la segona embarcació implicada, també pescadors, van declarar als investigadors que van provar infructuosament d’ajudar els dos desapareguts.

Notícies relacionades

Membres de la Guàrdia Civil de Casp desplaçats a la zona de l’accident en l’embarcació del guarda de pesca del vedat del Mar d’Aragó, juntament amb un grup de bombers de la localitat, van procedir a abalisar la zona per facilitar les tasques de recerca dels bussejadors del GEAS.

A les tasques de recerca, que s’han iniciat sobre les 8.30 hores d’aquest matí, s’hi ha incorporat també un helicòpter de rescat amb base a Osca per provar de localitzar-los des de l’aire.