Al Baix Llobregat

Un gos mor al defensar un nen de 4 anys de l'atac d'uns senglars a Barcelona

El pare del menor alerta del perill d'aquests animals al seu municipi, Sant Vicenç dels Horts

zentauroepp23825387 jabal en sant cugat190404092411

zentauroepp23825387 jabal en sant cugat190404092411

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha denunciat l’atac al seu fill de 4 anys i la mort del seu gos per part de sis senglars a la mateixa porta del seu domicili, situat al carrer de Santander de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat, Barcelona). Els fets van tenir lloc dissabte de la passada setmana. Són diversos els veïns d’aquest municipi que denuncien la llibertat amb la qual es mouen aquests animals per la zona, i la majoria alerten del seu perill.

“Vull denunciar la mort injusta del meu gosset de 10 anys, atacat per sis senglars a la porta de casa meva [...] de Sant Vicenç dels Horts”, va escriure en el seu perfil de Facebook en David, el pare del nen, que va explicar que l’agressió va ser sobtada i en una zona residencial on els nens solen sortir a passejar i a jugar.

Notícies relacionades

L’home ha explicat també la història al programa d’Antena 3 'Espejo público': “És una zona a la qual solem venir i aquell dia el gos, que anava amb una corretja extensible, es va avançar i de sobte vam veure com un senglar va anar a atacar el meu fill de 4 anys”, va relatar en aquest programa. Quan el gos va veure els senglars, va anar en defensa del menor. 

El pare, que estava amb la seva dona, també relata que quan va veure l’animal van agafar en braços el nen i van començar a córrer. Una vegada que el nen va estar fora de perill, van tornar a buscar el gos, però era massa tard i estava molt malferit. Després de portar-lo al veterinari, el gos va acabar morint.