de 39 anys

Detingut per robar (i menjar) en 44 cases de Calella

El presumpte lladre escalava per la façana per colar-se a les cases i en sostreia petits electrodomèstics, entre altres estris

ladrongloton

ladrongloton

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la policia local de Palafrugell, han detingut un home de 39 anys, que ha ingressat a la presó, com a presumpte autor de 44 robatoris amb força en segones residències de la localitat de Calella de Palafrugell (Girona), a les quals accedia escalant-hi per la façana.

Entre els mesos de novembre i desembre, els dos cossos policials van detectar un increment de robatoris en domicilis de la zona de Calella de Palafrugell i van muntar un dispositiu per intentar identificar, localitzar i detenir l’autor d’aquests delictes, segons informa aquest diumenge la policia autonòmica.

Escalant per la façana

El lladre, de nacionalitat espanyola i detingut el passat dia 27, acostumava a forçar alguna persiana per entrar en aquestes vivendes i accedia a la planta superior fent escalada per la façana.

De l’interior solia sostreure televisors i petits electrodomèstics, a més d’haver-se trobat en algunes de les cases restes de menjar i begudes que havia consumit allà.

Notícies relacionades

La investigació continua oberta i centrada a determinar quina ha sigut la destinació dels objectes que va robar, alhora que tampoc es descarta que estigui implicat en altres fets similars.

L’home, amb antecedents, va passar divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal (Girona), que va decretar el seu ingrés a la presó.