Derivacions a Ripollet i Mollet

Tanca la comissaria de Montcada per un possible cas de sarna

S'ha detectat en un menor escapat d'un centre que han acollit aquesta matinada

comisaria

comisaria

1
Es llegeix en minuts
Albert Segura

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) es troba tancada al públic de manera temporal després de registrar un possible cas de sarna a les seves dependències. Es tractaria d’un cas que s’hauria detectat en un menor que hauria passat la nit a l’interior de l’edifici.

Segons ha avançat SER Catalunya, el tancament temporal de la comissaria s’ha dut a terme després de la detecció del cas sospitós de sarna en un menor que han acollit aquesta nit passada. El noi s’havia escapat d’un centre de menors, motiu pel qual al localitzar-lo l’han traslladat a les dependències policials.

Notícies relacionades

Fonts del cos han confirmat que l’Oficina d’Atenció al Ciutadà s’ha hagut de tancar el públic “per motius de salubritat”,si bé no especifiquen si es tracta d’un cas de sarna. Per aquesta raó, s’ha optat per no obrir portes mentre el Servei d’Emergències Mèdiques de la Generalitat analitza les dependències per confirmar si hi ha cap infecció.

Mentrestant, es deriven els ciutadans a les comissaries més properes, situades a les localitats de Ripollet i Mollet del Vallès.