NARCOTRÀFIC

Detinguda una dona al Prat amb 8 quilos d'heroïna a la maleta

La droga estava oculta en un doble fons de l'equipatge

maleta

maleta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha detingut una passatgera a l’aeroportdel Prat de Llobregat amb 8 quilos d’heroïna ocults a la seva maleta, informa la Delegació del Govern a Catalunya.

El 21 d’agost passat efectius del Servei Fiscal de l’Aeroport del Prat (Barcelona), amb la col·laboració de l’Agència Tributària, van detenir una ciutadana espanyola, de 36 anys, quan intentava entrar a Espanya amb 8,114 quilos d’heroïna.

Els agents de l’Oficina d’Anàlisi i Investigació Fiscal (ODAIFI) de la Guàrdia Civil de la T-1 de l’aeroport del Prat, van efectuar un reconeixement exhaustiu a la duana d’aquesta terminal a la maleta d’una passatgera que havia arribat a Barcelona d’un vol procedent de Dubai a través de Zuric.

Notícies relacionades

Com a conseqüència d’aquesta inspecció els agents van descobrir un doble fons a l’equipatge en el qual s’ocultava una planxa amb una substància en pols d’un color marró clar que, després d’analitzar amb reactius, va donar resultat positiu en heroïna, motiu pel qual va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Les diligències, juntament amb la detinguda, van ser posades a disposició del Jutjat d’Instrucció número 5 del Prat de Llobregat.