EN UN APARCAMENT

Trobats els cadàvers apunyalats de dos joves en un cotxe a Còrdova

Estaven desapareguts des de dijous passat a la localitat de Priego

zentauroepp41432111 guardia civil180415194150

zentauroepp41432111 guardia civil180415194150 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els cadàvers de dues persones han sigut trobats aquest diumenge a l'interior d'un vehicle aparcat en un aparcament comunitari del barri de La Inmaculada del municipi cordovès de Priego de Còrdova, segons han confirmat fonts de la investigació. El cas es troba sota secret de sumari.

Les mateixes fonts han explicat que els cadàvers presenten aparents signes de violència per arma blanca, si bé desconeixen de moment més dades sobre les circumstàncies de les morts. La Guàrdia Civil, que ha confirmat la troballa d'aquests cadàvers, ha obert una investigació per mirar d'aclarir els fets.

En un primer moment es va informar que els cadàvers havien aparegut al maleter del vehicle, però en realitat eren al seient posterior. La cotxera és al carrer de Gabriel Celaya.

L'alcalde de Priego, José Manuel Mármol, ha confirmat que es tracta de dos homes. Segons sembla, una de les víctimes és un veí de Priego i tenia 43 anys. L'altre, de 24, és veí de Lucena. Segons ha informat el diari Abc, la família del primer n'havia denunciat la desaparició dijous passat.

Notícies relacionades

Els cossos van ser trobats cap a les 13.00 hores. A les 19.00 tocades, els cadàvers han sigut aixecats per ordre judicial per al seu trasllat a l'Institut de Medicina Legal, on se'ls practicarà l'autòpsia en les pròximes hores.

Segons informa l'agència Europa Press, l'alcalde de Priego ha expressat el seu condol pel succés, que ha definit com un fet "trist i lamentable", i ha advocat per deixar treballar l'autoritat judicial, que ja ha obert una investigació per aquest episodi, i la Guàrdia Civil, que treballa al lloc dels fets, perquè puguin aclarir què ha passat.