El pare del Gabriel: "Potser m'ha salvat la vida a mi"

"Si aquesta dona no li podrà fer mal a ningú més, el Gabriel l'ha guanyat", diuen Ángel i Patricia

1
Es llegeix en minuts

Ángel Cruz, el pare de Gabriel, el nen de vuit anys assassinat a Almeria, va afirmar aquest dimecres que la mort del seu fill potser li ha salvat la vida a ell, a l'haver suposat la detenció de la seva parella, Ana Julia Quezada, i autora confessa del crim del menor. "Qui sap si potser m'ha salvat la vida a mi", va dir.

En una entrevista al costat de la mare del Gabriel, Patricia Ramírez, al programa Desaparecidos, els progenitors del nen van admetre que, tres dies després de la troballa del seu cadàver, segueixen sense assumir la pèrdua del seu fill: "No hi ha consol ara mateix, però si aquesta dona no pot fer mal a ningú mai més, el Gabriel l'ha guanyat, encara que hagi pagat amb un cost tan alt com la seva vida, i ens hagi destrossat les nostres".

Malgrat el visible dolor, Patricia Ramírez va tornar a destacar que la mort del seu fill "ha aconseguit treure de la gent moltes coses boniques". "Per mi se n'ha anat com un rei, i si ha servit per parar la bruixa, ens serveix de consol", ha dit la mare, que va agrair de nou les mostres de carinyo rebudes des de diferents llocs del món.

Interferències en la investigació

Notícies relacionades

No obstant, els pares del Gabriel van criticar el tractament informatiu d'alguns mitjans quan "han interferit en la investigació" abans de la troballa del cos del nen i la detenció de la seva assassina. "Això no pot passar, que per donar una notícia es pugui perjudicar una investigació", va afirmar el pare, amb aparent serenitat, alertant de les conseqüències que podria haver tingut en el desenllaç de la recerca del Gabriel si el nen hagués estat viu després de la seva desaparició.

En aquest sentit, Patricia i Ángel van remetre a la roda de premsa que els investigadors de la Guàrdia Civil que s'han encarregat del cas oferiran aquest dijous a Almeria per saber què li va passar realment al seu fill, tot i que van evitar avançar cap tipus d'informació. "Diran com va anar realment", van assegurar.

lainz42494611 gabriel cruz funral180313171931

lainz42494611 gabriel cruz funral180313171931