A VILANOVA I LA GELTRÚ

Els Mossos registren la vivenda de l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona detinguda per la mort de la seva parella

Els investigadors creuen que el mòbil del crim pot ser sentimental

lpedragosa38435685 mossos foix170514201048

lpedragosa38435685 mossos  foix170514201048
lpedragosa38438608 guardia urbana170514223038

/

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han registrat aquesta tarda el domicili de Vilanova i la Geltrú (Garraf) que l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona detinguda dissabte compartia amb la seva parella, un policia del mateix cos que va aparèixer calcinat en un vehicle el passat 4 de maig.

Fonts pròximes a la investigació han explicat a l'agència Efe que el registre, que es fa en companyia de l'agent detinguda, forma part de les diligències per aclarir les causes del crim.

Els Mossos van detenir la dona, de 33 anys, i un home de 36 anys, també membre de la Guàrdia Urbana, per la seva presumpta implicació en la mort de l'agent. L'associació SOS Racisme ha recordat en un comunicat que l'agent detingut havia sigut detingut l'any 2013 per donar una pallissa a un manter.

Els Mossos d'Esquadra creuen que el mòbil del crim pot ser sentimental, donat que l'agent detinguda era parella del policia mort, que va aparèixer calcinat dins del maleter d'un vehicle situat en una pista forestal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès).

Notícies relacionades

La policia catalana també creu que els dos agents detinguts, que havien patrullat junts, podrien mantenir una relació i ha constatat, per dades de geolocalització dels seus telèfons, que els detinguts van estar a la zona pròxima al pantà de Foix on va aparèixer el cadàver.

L'endemà de trobar el cos de l'agent, el 5 de maig, la dona va declarar durant unes vuit hores davant els Mossos i es va mostrar molt freda respecte a la desaparició de la seva parella, segons fonts pròximes a la investigació.