SINISTRE A LA CARRETERA

Una dotzena de ferits al xocar un autobús i un tractor a Zamora

El bus havia sortit de Barcelona i es dirigia a Vigo

fuentes-de-ropel

fuentes-de-ropel

1
Es llegeix en minuts

Una dotzena de persones han resultat ferides de diversa consideració al col·lisionar aquest matí un autobús que cobria la línia Barcelona-Vigo i un tractor amb embaladora a la carretera Nacional 610, a l'altura de la localitat zamorana de Fuentes de Ropel.

L'accident ha tingut lloc aquest dilluns poc abans de les 8.30 hores i entre els ferits hi ha una desena de passatgers de l'autobús, així com els conductors dels dos vehicles, segons han informat a Efe fonts de Trànsit i del servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó.

L'accident, que ha tingut lloc a l'altura del quilòmetre 92 de la carretera N-610 (Benavente-Palència), ha provocat que el conductor de l'autobús quedés atrapat al vehicle, de manera que ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de Benavente, abans de ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a un centre hospitalari. També ha sigut evacuat a un hospital en una uvi mòbil el conductor del tractor.

L'autobús, que havia sortit de Barcelona i es dirigia a Vigo, viatjava amb un nombre no determinat de passatgers, entre els quals una desena han resultat ferits, en principi sense que les ferides revesteixin gravetat.

El 112 ha rebut una trucada en què s'alertava del succés i se sol·licitava assistència sanitària per a diversos passatgers de l'autobús i especialment per a una persona que havia quedat atrapada.

Notícies relacionades

S'han desplaçat fins al lloc de l'accident els Bombers de Benavente, la Guàrdia Civil de Zamora i diverses ambulàncies d'Emergències Sanitàries de Sacyl.

L'accident ha obligat a tallar al trànsit la carretera Nacional 610 en tots dos sentits al lloc del sinistre, a prop de Benavente.