DRAMA A HUELVA

Detinguda una mare d'Almonte per tenir el seu fill de 7 anys tancat amb cadenes

L'abandonament del nen, que va ser trobat brut i afamat, era habitual

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local d'Almonte (Huelva) ha detingut aquest dijous una veïna de la localitat per suposadament abandonar el seu fill, de set anys, en pèssimes condicions a la seva vivenda. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat per a aquesta dona 200 metres d'allunyament del menor per delictes d'abandonament i maltractaments al seu fill.

Els agents es van personar al lloc després que, cap a les 15.00 hores, els veïns truquessin informant que hi havia un nen cridant i demanant ajuda i plorant "desconsoladament" al balcó d'una habitació que estava tancada amb cadenes i candaus, precisant que no era la primera vegada que això passava.

L'habitació es trobava en pèssimes condicions de salubritat i els agents de la unitat especialitzada en menors el van banyar, li van comprar roba i li van donar menjar.

CENTRE DE MENORS

Notícies relacionades

La mare del menor no era a la vivenda i els agents van esperar fins que va tornar, moment en què va ser detinguda i traslladada a la caserna de la Guàrdia Civil. El nen, per la seva part, va ser traslladat a un centre de menors, on ha passat la nit.

Segons ha informat la Policia Local d'Almonte en una nota de premsa, el menor estava tancat en una habitació la porta de la qual estava tancada amb cadenes i candaus, per la qual cosa els bombers van procedir a entrar al domicili després de constatar que "no hi havia cap adult amb el nen", i que estava "brut i afamat". L'habitació estava en unes condicions "pèssimes" d'higiene i salubritat.