Localitzat l'advocat del crim de Lleó la desaparició del qual ha obligat a suspendre la sessió del judici

La Policia l'ha trobat al costat del seu cotxe sense que n'hagi transcendit el motiu

Localitzat a Lleó l’advocat de la policia Raquel Gago / periodico

2
Es llegeix en minuts

La Policia ha localitzat a Lleó a primera hora de la tarda l'advocat de la policia Raquel Gago, Fermín Guerrero, en aparent bon estat de salut, al costat del seu vehicle, i l'ha traslladat a Comissaria. El cotxe estava estacionat en una zona pròxima al centre, al carrer Fray Luís de León, i l'advocat era al seu costat.

De moment no han transcendit els motius de la seva misteriosa desaparició, que ha obligat a suspendre el judici que se segueix a l'Audiència de Lleó per l'assassinat el 12 de maig del 2014 de la presidenta de la Diputació d'aquesta província, Isabel Carrasco.

Fermín Guerrero representa la policia local Raquel Gago, una de les tres acusades en aquest procés juntament amb Montserrat González i la seva filla, Triana Martínez.

La Policia ha emprès la recerca de Guerrero des que cap a les cinc del matí un familiar n'ha denunciat la desaparició al no assistir a la cita que tenia prevista amb la seva patrocinada aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre per preparar la sessió del judici d'avui.

Els agents que l'han localitzat han portat Fermín Guerrero a la Comissaria, on està explicant què ha passat.

L'advocat José Ramón García, que representa Montserrat González i la seva filla, Triana Martínez, en el judici pel crim de la presidenta de la Diputació de Lleó, va ser l'última persona que va veure ahir Guerrero.

La seva última connexió en un conegut servei de missatgeria mòbil es va fer ahir a les 19.04 hores, segons han indicat els advocats que participen en el judici.

A L'ESPERA DE REPRENDRE'L DEMÀ

Després de més de dues hores d'espera, el president del tribunal, Carlos Álvarez, ha optat per suspendre la vista i ha explicat a les parts personades en la causa i al públic que era a la sala que confia que la incompareixença del lletrat no es degui a una causa greu i que es pugui reprendre el judici demà.

suspendre la vistaEl procés seguirà el que estableix la llei, que fixa que no pot allargar l'espera més de quatre dies, i si al cinquè no aparegués Fermín Guerrero s'hauria de dissoldre el jurat i repetir el judici des del principi amb uns de nous.

Notícies relacionades

En la sessió d'aquest dimecres estaven citats a declarar 10 testimonis, tots relacionats amb l'entorn de Raquel Gago, entre ells els seus germans Beatriz i Carlos.

També la seva amiga Leticia González Castro, que va ser qui es va asseure al seient de darrere del cotxe de Raquel el mateix dia de l'assassinat d'Isabel Carrasco i que afirma que no va veure la bossa que contenia l'arma utilitzada per matar Isabel Carrasco.