SUCCÉS A LLEIDA

Detingut un home gran per matar d'un tret un altre home a Tàrrega

La víctima és el propietari dels terrenys on, segons sembla, va entrar el presumpte agressor per caçar

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 74 anys com a presumpte autor de l'homicidi d'un altre home, a qui hauria disparat amb la seva escopeta de caça després d'una disputa que s'ha produït en una finca agrícola del nucli agregat de Santa Maria de Montmagastrell, al terme de Tàrrega (Urgell).

Segons han informat fonts de la policia autonòmica, els fets han passat aquest dijous cap a les 12.30 hores, quan els agents han estat avisats que una persona havia resultat ferida d'un tret d'escopeta.

Quan han arribat al lloc, han trobat el cos de la víctima, que presentava un tret al cos, estirat a terra i sense constants vitals, juntament amb altres persones que eren les que havien avisat del succés.

Després d'indagar el que havia passat, els agents han detingut al mateix lloc dels fets l'home de 74 anys, que és veí de Sant Just Desvern (Barcelona).

Segons fonts veïnals, la víctima, a qui li deien "el cal Casanova", era el propietari de les terres on han tingut lloc els fets.

Les mateixes fonts han explicat que la víctima era molt gelosa de les seves propietats i no hi permetia el pas de caçadors.

Aquest podria haver estat el motiu pel qual s'ha dirigit amb la seva motocicleta a la finca quan ha sabut que hi havia caçadors, entre ells el presumpte homicida.

Notícies relacionades

A l'arribar, s'hauria encarat amb el caçador, que, segons els veïns, hauria estat atropellat per la moto, que li ha deixat marques dels pneumàtics als pantalons.

En algun moment de la discussió, el caçador hauria disparat contra el propietari dels terrenys, que ha caigut abatut al mateix lloc. Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Ponent s'han fet càrrec del cas i investiguen totes les circumstàncies de la mort.

Temes:

Tàrrega