A Barcelona

Dos detinguts per estafar un avi amb discapacitat

  • Els familiars de la víctima van alertar la policia després de veure com se l’emportaven amb cotxe després d’entregar-los diners i una llibreta d’estalvis.

Dos detinguts per estafar un avi amb discapacitat
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat a Barcelona dos homes de 65 i 67 anys per presumptament estafar de manera continuada un home de 70 anys «amb discapacitat física i psicològica».

Familiars de la víctima van alertar la policia al veure com els presumptes estafadors se l’emportaven amb cotxe després que aquesta els fes entrega de diners i d’una llibreta d’estalvis, han informat els Mossos avui dissabte en un comunicat.

Notícies relacionades

Durant els últims mesos els detinguts havien quedat amb la víctima «simulant ser els seus amics» i havien aconseguit que retirés fins a 1.800 euros del seu compte bancari.

El dia de la detenció, la víctima va intentar retirar del banc 12.000 euros, però un treballador de l’oficina s’hi va negar –-al desconfiar dels seus dos acompanyants-– i va alertar un familiar de l’afectat sobre la possible estafa. Al rebre l’avís, els agents van anar a buscar els presumptes estafadors, els van localitzar juntament amb la víctima a prop de l’entitat bancària i els van portar a comissaria.

Temes:

Estafes