A la localitat de Cártama

Dos joves, greus a Màlaga després de ser ruixades amb àcid pel nòvio d’una d’elles

La parella del presumpte agressor, el qual ha fugit, ha sigut traslladada en helicòpter fins a Sevilla davant la gravetat de les ferides

Dos joves, greus a Màlaga després de ser ruixades amb àcid pel nòvio d’una d’elles
1
Es llegeix en minuts

Dos joves han resultat ferides al municipi malagueny de Cártama després que presumptament el nòvio d’una d’elles els hagi llançat un pot d’àcid i hagi fugit.

Segons ha informat l’alcalde, Jorge Gallardo, els fets han tingut lloc poc després de les 14.00 hores. Pel que sembla, les noies, d’uns 26 anys, eren a l’interior d’un vehicle quan se’ls ha acostat un altre cotxe, on anava el presumpte autor dels fets, i les ha ruixat amb un pot amb àcid.

La nòvia del jove, que era qui conduïa el vehicle on anaven les noies, ha sigut traslladada en helicòpter fins a Sevilla davant la gravetat de les ferides, mentre que l’altra jove ha sigut derivada a l’Hospital Regional de Màlaga, ha precisat Gallardo, que ha mostrat la seva indignació per l’ocorregut i ha condemnat els fets.

Notícies relacionades

El 112 ha rebut cap a les 14.05 hores un avís d’un veí alertant que havien ruixat des d’un cotxe dues noies amb algun tipus d’àcid. En concret, els fets han tingut lloc al carrer Cristóbal Toral. Així, s’ha donat avís immediatament dels fets a la Guàrdia Civil i els Serveis Sanitaris, que han mobilitzat un helicòpter fins al lloc.

La Guàrdia Civil està buscant el presumpte autor dels fets, que ha fugit en el seu cotxe, de color negre, segons l’alcalde, que ha assenyalat que està identificat.