NOVES PROVES

La dona que caçava homes madurs a Badoo tenia un quart còmplice

La Guàrdia Civil troba l'ADN d'un altre delinqüent a la nau de Saragossa on 'Dulce Ángel' portava les víctimes que seduïa a través d'aquesta xarxa social

Tres homes van caure en la trampa de la veneçolana de 34 anys que oferia sexe sense compromís. Està acusada d'assassinat, detenció il·legal, amenaces i estafes

La dona que caçava homes madurs a Badoo tenia un quart còmplice
Es llegeix en minuts

Es feia anomenar ‘Dulce Ángel’ i ‘Bella’ a la xarxa de contactes Badoo. Deia que li agradaven els «madurets» i enviava missatges i vídeos de contingut sexual als homes que triava per seduir-los. Així va aconseguir que tres anessin a Pedrola, el poble de Saragossa on vivia, per tenir sexe amb ella a l’estiu del 2019. Quan arribaven, Dulce Ángel i la seva parella, el marroquí Mohammad Achraf, els atracaven, colpejaven i robaven a la nau industrial on vivien. A una de les víctimes, l’informàtic basc José Antonio Delgadoel van enterrar viu. Els altres dos van sobreviure i van denunciar el cas, en el qual estan personats i representats per l’advocat José Cabrejas.

Candy Arrieta –el seu nom real–, de 34 anys, i el seu nòvio són a la presó, i també un home que els va ajudar en el primer assalt. Un informe del Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil datat el 13 de juliol revela que en aquest grup podria haver participat una quarta persona.

Dos robatoris a Brussel·les

L’anàlisi del laboratori sobre les empremtes i restes de la nau on les víctimes eren assaltades ha permès recuperar diverses mostres d’ADN. Aquestes marques genètiques sense nom ni cara van ser enviades a les policies europees perquè les comparessin amb les seves bases de dades. I la resposta positiva ha arribat des de Bèlgica. L’home que va deixar la seva empremta biològica a la nau de la banda de Badoo és el mateix que va cometre dos robatoris amb violència a Brussel·les durant els anys 2009 i 2010.

Et pot interesar

El problema és que aquells robatoris no van ser resolts per les autoritats belgues i els criminals, que també van deixar empremtes, no van ser detinguts. De manera que la Guàrdia Civil sap que hi ha un quart home d’interès per a les investigacions i que és un delinqüent veterà, però fins ara no ha aconseguit posar-li nom ni cara.

La troballa dels investigadors confirma la declaració de la segona víctima de la banda. Va ser un empresari de 58 anys de Tudela (Navarra) que va acudir a la trobada de Dulce Ángel el 4 de setembre, després que ella li escrigués que li agradaven els madurets i li parlés del seu cos depilat. L’home va acabar colpejat i lligat de peus i mans al maleter d’un cotxe. En la denúncia, va afirmar que la dona li va posar una pistola al cap i li va exigir 12.000 euros per deixar-lo en llibertat. Llavors va explicar que un home li va tapar la boca i li va posar una caputxa al cap abans de dir a la dona: «Truca a aquest, que vingui.» Després, la víctima va sentir arribar un cotxe però qui el conduïa no va dir res.