DOS TRETS AL PIT

Detingut a Santa Coloma un sicari colombià que va matar l'amant de la seva parella

Sobre l'arrestat, acusat d'homicidi dolós i de tinença il·legal d'armes, requeia una ordre internacional de detenció interposada per Colòmbia

detenido en barcelona un sicario colombiano que mato a amante de su pareja / periodico

1
Es llegeix en minuts
AGENCIAS

La Policia Nacional i la policia local de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) han detingut en aquest municipi un sicari de l’organització criminal colombiana Los Pupis, acusat d’assassinar l’amant de la seva parella de dos trets al pit.

Segons un comunicat del Ministeri de l’Interior, l’operació, que s’ha dut a termeen col·laboració amb la Interpol, ha permès arrestar el presumpte assassí d’un estudiant de medicina, que va matar quan l’universitari es trobava al parc amb uns amics.

Pel que sembla, el motiu de l’assassinat va ser l’existència d’una relació sentimental entre la parella de l’autor del crim, també integrant de la banda, i l’universitari.

Notícies relacionades

Sobre el detingut, acusat d’homicidi dolós i de tinença il·legal d’armes, requeia una ordre internacional de detenció interposada per Colòmbia i formava part d’una banda de narcotraficants que controla la ciutat de Palmira, a l’àrea metropolitana de Cali.

La investigació va començar el juliol, quan les autoritats del país llatinoamericà van avisar la Policia Nacional que el sospitós podria trobar-se fugit a Espanya, per la qual cosa van intensificar la recerca i van acabar trobant-lo residint a Santa Coloma de Gramenet.