FESTA TRÀGICA

Mor un jove per la cornada d'una vaqueta a Alacant

La víctima, de 26 anys, va patir una ferida de 20 centímetres de profunditat a una cama

ec1121c7-f021-4b6e-b1bb-2bbdb688d830-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

 Un jove de 26 anys ha mort com a conseqüència de les ferides sofertes després d’una cornada d’una vaqueta durant les festes de la localitat alacantina de Pinoso, han informat aquest divendres fonts de la Guàrdia Civil.

El succés, confirmat per fonts de la Policia Local, va ocórrer dijous a la tarda, cap a les 19.40 hores, a les festes de les vaquetes de la localitat.

La primera vaqueta de la tarda va fer una cornada al corredor, veí del municipi alacantí de Petrer, a l’altura del bessó esquerre.

Quan la vaqueta el va deixar, el jove, ajudat per altres persones, va sortir a l’exterior de la plaça en direcció a la infermeria amb “la cama esquerra completament ensangonada i mostrant defalliment progressiu”, han explicat les mateixes fonts.

En aquell moment va ser assistit pel metge cirurgià de la plaça, que, en vista de la gravetat de la ferida –una cornada de 20 centímetres de profunditat amb tres recorreguts d’escarpa amb afectació vascular–, va decidir el trasllat urgent a l’Hospital de l’Elda (Alacant).

Notícies relacionades

“Posteriorment s’ha tingut coneixement que ha mort com a conseqüència de les ferides sofertes”, han assenyalat fonts de l’institut armat.

Amb motiu d’aquest incident, la corporació local s’ha reunit d’urgència i ha decidit suspendre els actes previstos per a aquest divendres i decretar un dia de dol.