Detingut a València l'autor d'una violació després d'intentar atacar una altra noia

Els fets van passar el novembre del 2017

Els rastres de l'ADN al cos de les víctimes han aconseguit relacionar-lo

ml01912

ml01912 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut un home de 49 anys per una violació ocorreguda a València el novembre del 2017. Aquest febrer va tornar a atacar una altra noia, i les mostres de l’ADN han permès relacionar-lo amb els dos casos.

La primera víctima era una jove de 19 anys. Els fets van passar a les cinc de la matinada al carrer Exposició, quan la noia tornava cap a casa seva després de sortir d’una discoteca. L’agressor la va tancar en un portal, va tapar-li la boca per impedir que cridés, la va despullar i la va violar. Després va fugir i la Policia no l’havia trobat tot i tenir rastres del seu ADN detectats al cos de la jove.

Notícies relacionades

Aquest febrer, segons indica la policia, va intentar atacar una estudiant a la mateixa ciutat. No ho va aconseguir gràcies a un veí que va sentir els crits i va ajudar la víctima. L’agressor es va esfumar, però el seu ADN trobat al lloc dels fets coincidia amb el de la primera agressió. 

Aquesta setmana la policia l’ha detingut, i aquest dissabte ha declarat davant un jutge. La policia manté la investigació i no descarta que hi pugui haver més víctimes.