A Lleida

Condemnat per pegar brutalment el seu fill per fer-se pipí al llit

Va ser a l'escola on una professora va detectar l'agressió al veure taques de sang a la part superior del cos

abertran211267 lleida  trabajadores frente al nuevo edificio de la audienci170720110648

abertran211267 lleida trabajadores frente al nuevo edificio de la audienci170720110648 / RAMON GABRIEL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Audiència de Lleida  ha condemnat un home a no poder veure el seu fill durant un any per pegar-lo per haver-se fet pipí al llit, segons han avançat el diari ‘Segre’ i RAC-1. Al principi la sentència incloïa nou mesos de presó, però finalment el jutge ha rebaixat la pena.

Notícies relacionades

Segons la sentència, els fets van ocórrer a començaments de novembre del 2016, mentre el petit es trobava al domicili del pare. La seva exparella, mare del petit, va acudir el 9 de novembre a la sortida de l’escola per veure el seu fill uns minuts abans que el recollís el seu pare per portar-lo a casa i no va detectar cap lesió.  Va ser la professora del nen la que va alertar del cas l’endemà al veure-li taques de sang en la part superior del cos. En un primer moment el nen li hauria explicat a la mestraque havia caigut, però posteriorment va explicar que el seu pare l’havia pegat per haver-se fet pipí al llit. Van optar per portar-lo a urgències perquè tenia lesions a la cara, les orelles i el clatell.

L’home ha sigut condemnat a 56 dies de treballs comunitaris. També se li ha suspès el règim de visites i no es podrà acostar al seu fill durant un any. Al principi la sentència incloïa nou mesos de presó, però finalment ha sigut menor després que el tribunal estimés un recurs de la defensa.