Oberta una investigació

Mor una nena després de sotmetre's a unes proves d'al·lèrgia a València

L'autòpsia en determinarà les causes, tot i que els metges no creuen que hi hagi relació entre les proves i la parada cardiorespiratòria que va patir

1516018052 537276 1516019841 noticia normal

1516018052 537276 1516019841 noticia normal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una nena de 10 anys ha mort a l’Hospital Clínic de València després de ser sotmesa a unes proves d’al·lèrgia, i tot i que serà l’autòpsia la que determini les causes de la seva mort, els facultatius no creuen que hi hagi relació entre aquestes proves i la parada cardiorespiratòria que va patir la petita. Els fets van passar dimarts.

Segons la informació a què ha tingut accés 'Levante-EMV', la nena ja havia acabat les proves i es disposava a abandonar l’hospital amb la seva família. La menor va anar al lavabo i, al sortir, va comunicar a la seva mare que sentia un mal de cap molt intens i sobtat, i a continuació es va desplomar.

Notícies relacionades

"No és una situació de mala praxi", han indicat les fonts a Efe, que han afegit que els professionals "es van bolcar amb la nena" i fins i tot els seus pares van veure que no hi havia hagut una falta d’atenció.

Podria ser una "evolució de les moltes malalties rares que es produeixen en medicina", indiquen les fonts per afegir que els facultatius no troben de moment cap explicació i serà l’autòpsia la que finalment determini les causes exactes de la mort.