04 juny 2020

Anar al contingut

Va arribar a mossegar els agents

Una serp d'1,20 metres s'amaga al cotxet d'un bebè a Màlaga

La Policia Local va atrapar l'animal, que s'havia ficat sota el coixí que recobreix el seient

Una serp bastarda d’1,20 metres de longitud que s’havia enroscat sota la cadira del cotxet d’un bebè ha sigut recuperada per agents del Grup de Protecció de la Naturalesa (Grupona) de la Policia Local de Màlaga.

Els fets van ocórrer en un immoble del carrer de Federico Fellini de la capital malaguenya, quan el propietari, que estava regant les plantes de l’interior, va descobrir la presència d’una serp i com aquesta s’introduïa a l’interior de la vivenda, ha informat la Policia Local en un comunicat.

Una dotació policial es va traslladar al lloc i va comprovar al costat del propietari que l’animal es podria haver allotjat a l’interior d’un cotxet de bebè, per la qual cosa el van treure a l’exterior i van tancar portes i finestres per evitar que tornés a entrar a l’immoble, on hi havia la dona de l’amo i els tres fills de la parella.

Fortament agafada

Els agents van revisar el cotxet i en primera instància no van localitzar l’animal, tot i que després d’una inspecció més exhaustiva van observar una serp de gran mida, de raça bastarda, allotjada sota el coixí del seient del cotxet, enroscada i fortament agafada a les cingles de subjecció.

Els policies van utilitzar les eines de què estan proveïts per capturar l’animal sense causar-li cap mal, i van aconseguir l’extracció manual mitjançant una pinça d’agafament, tot i que la serp es va mostrar molt agressiva en tot moment i fins i tot va arribar a mossegar en diverses ocasions el guant de protecció que portava un dels agents.

Finalment, els policies locals la van traslladar al Centre Zoosanitari Municipal, on va quedar a disposició del Centre de Recuperació d’Espècies Amenaçades (CREA) per a la seva posterior reintroducció al seu hàbitat natural.

Temes: Màlaga