Anar al contingut

Entrevista

El pare de Diana Quer defensa la presó permanent revisable

"Quan vaig veure la mare del 'Chicle' plorant vaig demanar el seu telèfon, li vaig trucar i li vaig dir que ella no era culpable de res", explica Juan Carlos Quer

El Periódico

El pare de Diana Quer defensa la presó permanent revisable

Juan Carlos Hidalgo

Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, la noia assassinada pel Chicle, s'ha mostrat partidari de mantenir la presó permanent revisable, la màxima pena privativa de llibertat del Codi Penal espanyol, aprovada el 2015: "Presó permanent revisable significa casos d'extrema gravetat, delictes comesos sobre nens innocents, casos com el de Diana", ha assegurat en una entrevista a la Cadena SER.

Quer també ha explicat que al veure plorar a la televisió la mare del Chicle, en presó provisional per l'assassinat de Diana, li va tucar per dir-li que ella no era la culpable: "Té tot el meu perdó. És una persona condemnada de per vida". 

A més, el pare de la noia ha demanat a les autoritats que "es doti de recursos per a la recerca de desapareguts en les 24/48 primeres hores, que són decisives". I ha subratllat: "Diana podria ser la filla de qualsevol de les persones que ens estan escoltant".

També ha tingut paraules per als mitjans i el tractament informatiu que s'ha fet de la tragèdia, i ha demanat "un codi d'ètica en el tractament d'aquestes informacions".