PLANS REFRESCANTS PER AL JULIOL

Torna el Diagonal Mar Summer Festival

La Terrassa del Mar acollirà aquest mes de juliol la setena edició del Summer Festival amb les actuacions més esperades

Les cantants Gisela, Nerea i Damaris Gelabert, i els humoristes Toni Moog, Txabi Franquesa i Charlie Pee, entre d’altres, ho donaran tot a les tardes dels divendres, dissabtes i diumenges d’aquest estiu

4
Es llegeix en minuts

La normalitat, les ganes de festa i els millors plans de l’estiu tornen a Barcelona, en concret al Centre Comercial Diagonal Mar, que vol celebrar l’arribada de l’estiu obrint de bat a bat totes les possibilitats del Summer Festival, un esdeveniment gratuït a l’impressionant escenari de la Terrassa del Mar que, aquest any, presenta un cartell de luxe amb actuacions de reconeguts humoristes com Toni Moog, Txabi Franquesa i Charlie Pee– guionista de ‘La resistencia', la màgia del televisiu Jordi Pota, circ amb La Fabulosa Comèdies, teatre amb Planeta Improy i música de la mà de Dàmaris Gelabert i de les exconcursants d’‘OT’ Gisela i Nerea.

Tot el mes de juliol amb marxa

Durant 31 dies, cada divendres, dissabte i diumenge, La Terrassa del Mar en Diagonal Mar serà l’escenari d’una experiència única 

En aquesta edició i després de l’aturada obligada de la pandèmia, les activitats culturals i d’arts escèniques tornen amb tota la força de nous i reconeguts talents del panorama nacional. A més, amb motiu del 20è aniversari de Diagonal Mar, i de la inclusió d’àrea de Diagonal Mar a la zona de gran afluència turística (ZGAT) a la ciutat de Barcelona, ha ampliat el cartell d’actuacions als diumenges. Així, Diagonal Mar oferirà cada divendres i cada diumenge del mes de juliol a les 19.30 h, espectacles, música i actuacions per a tota la família i cada dissabte a les 20 h, el millor humor amb còmics i monologuistes de reconeguda trajectòria.

Artistes convidats i agenda

Dàmaris Gelabert, el divendres 1 de juliol i divendres 29 de juliol a les 19.30 h.

Música, compositora, pedagoga i musicoterapeuta especialitzada en la música infantil. Presenta el seu nou i vibrant directe ‘Mou el cos’ juntament amb la seva banda. Una proposta variada amb diferents estils funky, disc, salsa, country, polka, celta, jazz. …

Txabi Franquesa, el dissabte 02 de juliol a les 20 h.  

Artista polifacètic que ha treballat com a actor, còmic, reporter, presentador i guionista. Un clàssic de les últimes sis temporades d’‘El club de la comedia’ i mestre de cerimònies a ‘The hole zero’ i ‘The hole 2’.

La Fabulosa Comèdies, el diumenge 3 de juliol a les 19.30 h

Format per dos pallassos que es dediquen a fer obres de teatre a mida. Han preparat una obra que parla d’Amundsen i Scott, els primers exploradors que van arribar al Pol Sud.

Gisela, el divendres 08 de juliol a les 19.30 h

Gisela es va donar a conèixer en la primera edició d’‘Operación triunfo’, on Disney es va fixar en ella, i des d’aleshores no ha deixat de treballar per a la productora. En els últims anys, la seva carrera musical ha estat enfocada al públic familiar amb el seu espectacle ‘Concert kids’

Sil de Castro, el dissabte 09 de juliol a les 20 h  

Actriu, còmica i mestra de cerimònies, la seva formació s’ha centrat principalment en interpretació, dansa-teatre, ‘clown’ i ‘stand-up comedy’, cosa que li ha permès treballar des del 2001 en múltiples formats escènics.  

Planeta Impro, el diumenge 10 de juliol i el diumenge 24 de juliol a les 19.30 h.

Planeta Impro presenta Impro Summer Nights, un espectacle d’humor interactiu en el qual els actors surten a escena sense guió i és el públic qui decideix què passarà.

Mag Jordi Pota, el divendres 15 de juliol a les 19.30 h

Fa pràcticament 15 anys que Jordi Pota il·lusiona i fa riure. Col·labora habitualment amb TV-3, la SER, RAC105 i Els 40 Principals. El seu espectacle ‘No hi ha demà!’ us deixarà amb les piles carregades.

Toni Moog, el dissabte 16 de juliol a les 20 h  

La carrera d’aquest humorista va donar el tret de sortida el 2004, quan una aposta el va portar a pujar a un escenari. Ha treballat amb ‘Paramount comedy’ i ‘El club de la comedia’, les visites del qual a Youtube superen els 3 milions d’espectadors.

2princesesbarbudes, el diumenge 17 de juliol a les 19.30 h

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar. Presenta un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. 

Nerea Rodríguez, el divendres 22 de juliol a les 19.30 h

Va saltar a la fama en el programa ‘Operación triunfo’, en el qual va enamorar el públic pel seu talent i personalitat. Nerea protagonitza l’exitós musical ‘La llamada’ des del 2018 i va participar en el famós programa ‘Tu cara me suena’.

Víctor Parrado, el dissabte 23 de juliol a les 20 h  

Humorista d’estil desenfadat, pròxim i natural. Actualment està de gira amb el seu últim xou ‘El peliculero’, amb el qual ha estat en temporada estable a l’emblemàtic Club Capitol a Barcelona i al Pequeño Teatro Gran Vía, de Madrid.

Charlie Pee, el dissabte 16 de juliol a les 20 h  

La còmica catalana Charlie Pee, coneguda per ser una de les presentadores de ‘L’última hora’, de Catalunya Ràdio, i guionista de coses com ‘La resistencia’ o la sèrie ‘Drama’, ens presenta la seva primera obra, en què es riu de les misèries més absolutament terribles que li han passat al llarg de la vida.

Notícies relacionades

Zigurat Band, el diumenge 31 de juliol a les 19.30 h

‘Ais!’ És un espectacle d’animació participatiu amb números teatrals i bona música. 1 pallassa + 1 pallasso acompanyats de la banda de 5 músics: bateria, guitarra, baix, saxo i trompeta. Música, teatre, animació i molta interacció fan d’‘Ais!’ un espectacle rodó per al públic familiar.

Temes:

Musicals