Celebració del 8-M

La festa de l’art creat per dones

L’exposició a ME Madrid inclou una peça de Rigoberta Bandini

La festa de l’art creat per dones
1
Es llegeix en minuts

Situats en els epicentres culturals més celebrats del món, els hotels ME by Meliá combinen la cultura d’avantguarda amb el luxe contemporani. Una mostra clara d’això és la tornada de ‘Woman is Art’, un projecte artístic que ressalta les propostes artístiques contemporànies en diferents hotels del grup. En aquesta ocasió, se celebra de forma presencial i amb propostes destacades. En el context de la Setmana de l’Art a Madrid, i a tall de celebració del Dia Internacional de la Dona, ME Madrid Reina Victòria acull l’exposició ‘Woman is Art 22’ i una xerrada inspiracional amb dones de referència del món de l’art contemporani més rupturista. 

Notícies relacionades

Des del 21 de febrer al 21 de març, aquest hotel ‘lifestyle’ de la firma Meliá Hotels International reuneix algunes de les artistes que han transformat el panorama cultural dels últims temps. Des de la cantant i compositora Rigoberta Bandini, passant per Ana Rujas i Claudia Costafreda, creadores de l’exitosa sèrie ‘Cardo’, fins a Carolina Iglesias i Victoria Martín, presentadores del podcast revelació ‘Estirando el Chicle’. L’exposició, comissariada per l’artista Andrea Savall –autora de l’exitós fanzín ‘Girls From Today’– funciona com una radiografia perfecta de l’art creat per les dones d’avui dia i té per objectiu enaltir el paper de la dona en els diferents universos creatius. En aquest sentit, una de les peces clau de l’exposició és el vestit lluït per Rigoberta Bandini en el Benidorm Fest 2022

ME Madrid, ubicat a la zona més urbana de la capital espanyola, és un hotel amb estil propi, tal com demostra a través del seu calendari d’esdeveniments. Envoltat pels principals teatres, boutiques i discoteques, aquest hotel representa un estil de vida i ofereix un innovador disseny que és reflex de la cultura urbana de la capital. A partir del 8 de març i unint-se a aquesta festa de l’art creat per dones que és ‘Woman is Art 22’, ME London també inaugura una retrospectiva de la cèlebre fotògrafa Marta Lamovsek, que es mantindrà a l’hotel fins al maig.