ALLOTJAMENT

Meliá Hotels International: el luxe avança

La marca Gran Meliá respon a les noves tendències i expectatives d’un viatger que busca excel·lència i exclusivitat

Meliá Hotels International: el luxe avança
1
Es llegeix en minuts

La marca Gran Meliá, de Meliá Hotels International, comença l’any amb noves obertures i un intens programa de renovacions. Els plans de creixement busquen expandir-se a Àsia, Europa, l’Orient Mitjà i Espanya. A partir del 2022, Gran Meliá preveu diverses obertures, com Gran Meliá Zhenghzou, al nou districte comercial de Zhengzhou, al centre-est de la Xina. A la costa sud del Vietnam, Gran Meliá NhaTrang obrirà el 2022, com a part de Vega City, el districte d’art i entreteniment més important del país. Aquest hotel d’ultra luxe estarà compost per 95 exclusives viles privades davant el mar que oferiran un retir únic. El disseny arquitectònic inclou piscines infinites privades. El disseny interior està inspirat en els contes tradicionals de la cultura i les llegendes locals.

Notícies relacionades

També continua amb els seus plans d’expansió a Indonèsia, on pròximament obrirà el seu 12è hotel, el Gran Meliá Lombok, ubicat a la costa sud de l’illa de Lombok, una ubicació privilegiada a l’est de Bali. Aquest hotel d’ultra luxe comptarà amb 22 viles davant el mar i 105 al pendent de la muntanya, totes amb una piscina infinita privada. Aquest establiment mostra un fort compromís amb la sostenibilitat al protegir el medi ambient i recolzar les comunitats locals de l’illa.

A Europa, l’emblemàtic Villa Agrippina Gran Meliá, a Roma, alçat en un antic palau romà, continua sent un autèntic exemple de conservació del patrimoni, la nova suite i vila amb piscina privada de 200 metres quadrats ofereix total privacitat. A Espanya, l’Hotel Colón Gran Meliá (Sevilla) ha sigut renovat per tornar a l’establiment la seva antiga glòria. Ofereix una ubicació ideal, un disseny luxós, i un servei personalitzat. Situat en un entorn natural privilegiat a la costa sud de Menorca, amb vista al mar Mediterrani, Gran Meliá Menorca obrirà les portes el juny del 2022 i serà el primer i únic hotel de luxe 5* a l’illa. El projecte és de l’arquitecte Álvaro Sans. Les 156 habitacions i suites de l’hotel són àmplies i lluminoses. El 2023 també tindrà lloc l’obertura del Gran Meliá Milán, en una ubicació privilegiada al cor de la ciutat italiana.