Celebració de l’Expo 2022

Dubai es converteix en l’urbs més innovadora

Des del mes d’octubre passat fins al 22 de març del 2022, la capital dels EAU acull la nova edició d’aquest certamen universal, enfocada a com les noves tecnologies poden resoldre reptes globals

Dubai es converteix en l’urbs més innovadora
1
Es llegeix en minuts

El mes d’octubre passat va tenir lloc la inauguració de l’Expo 2020 Dubai, una nova Exposició Universal en què es reuneixen 190 països a fi de mostrar grans innovacions en tecnologia, sostenibilitat i mobilitat. 

Ja el 2013 Dubai, ciutat coneguda per la seva particular habilitat per innovar i imaginar, es va guanyar el dret a allotjar aquest gran esdeveniment. Aquesta Exposició Universal, que té com a lema ‘Connecting minds, creating the future’ (‘Connectant ments, creant el futur’), coincideix, a més, amb el 50è aniversari de la creació dels Emirats Àrabes Units (EAU). Tot i que estava previst celebrar-se el 2020, l’inici de la pandèmia per coronavirus va forçar el retard de la inauguració de l’esdeveniment fins al 2021.

Des de l’obertura de les seves portes, l’Expo 2020 no només és la primera Exposició Universal celebrada a l’Orient Mitjà des de la seva primera edició, sinó que també s’ha convertit en l’esdeveniment mundial més gran que ha tingut lloc des de l’inici de la crisi sanitària. De fet, només l’espai que acull l’exhibició ocupa gairebé 440 hectàrees, una extensió equivalent a 600 camps de futbol. Fins a la seva clausura, que tindrà lloc el 22 de març del 2022, s’espera una acollida d’entre 20 i 25 milions de persones, el 70% de les quals seran estrangeres, cosa que es traduirà en la proporció de visitants internacionals més gran en tota la història de les exposicions universals. 

Destinació familiar

Notícies relacionades

L’Expo 2020 Dubai ha creat una completa agenda d’activitats, espectacles i concerts pensats per a tot el públic, ideals per disfrutar en família. Tot això inclou brillants actuacions culturals, teatre, art, música, conferències i molt més per part de tots els participants internacionals. 

D’altra banda, un dels punts d’interès més destacats de l’Expo 2020 és el Pavelló d’Emirates. Es tracta d’un centre en què els visitants podran experimentar com serà el sector de l’aviació comercial l’any 2071, l’any del centenari dels EAU. L’edifici compta amb diferents espais en què es mostren aspectes com les transformacions que viuran els interiors de les cabines i les noves tecnologies que milloraran el rendiment de vol i permetran un estalvi de combustible més gran.

Noves tarifes d’Emirates per al 2022