Oropesa del Mar: Una aposta segura

Enclavat a la costa mediterrània, destaca per les seves aigües cristal·lines i per combinar de manera perfecta relax, oci i cultura dins de la seva oferta turística

Oropesa del Mar: Una apuesta segura

Oropesa del Mar: Una apuesta segura

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Oropesa del Mar reinventa l’estiu per erigir-se com la destinació per antonomàsia d’aquesta temporada estival. Amb 12 quilòmetres de costa i set platges que es distingeixen per la seva sorra fina i la puresa de les seves aigües, fa mesos que el municipi treballa per oferir als visitants una perfecta combinació d’oci, relax i cultura. Oropesa del Mar disposa de tres platges (les Amplàries, Morro de Gos i la Concha), que juntament amb Platgetes de Bellver compten amb el distintiu de qualitat Bandera Blava.

Entre els diferents espais naturals de la localitat destaquen la cala d’Orpesa la Vella i la cala del Retor (primera platja lliure de fum del País Valencià), petites platges d’aigües cristal·lines protegides per preciosos penya-segats on poder relaxar-se. A més, el municipi compta amb una platja canina a la Renegà. I de la platja a la muntanya. I és que les privilegiades condicions geogràfiques i naturals d’Oropesa del Mar ofereixen infinites possibilitats per a la pràctica del turisme actiu. Moltes tenen lloc a la serra d’Oropesa, un majestuós conjunt de muntanyes que disposa de diversos senders per fer exercici.

La banda sonora a aquest estiu que promet ser en el nou festival eclèctic Estiu SonOr, que aterra al juliol amb nou actuacions musicals, i el consolidat Orfim, una cita cultural que atraurà nombrosos talents internacionals.

Què hi podem fer:

- Rutes gastronòmiques. -

Visites guiades teatralitzades pel nucli antic. -

Gimcanes en família. -

Sessions de ioga, pilates i aquagym a les platges. -

Esport i activitats aquàtiques. -

Actuacions teatrals i circenses a peu de carrer. -

Festival Internacional de Titelles. -

Notícies relacionades

Festivals de música (Estiu SonOr i Orfim).

- Rutes pels senders i la via verda.