Desconnexió: vacances a la costa

La cadena hotelera MedPlaya, amb 15 allotjaments, està especialitzada en vacances a tot el territori costaner espanyol

Desconnexió: vacances a la costa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que aquest any tan sols pot obrir vuit dels seus establiments per garantir les condicions sanitàries que requereix la nova normalitat, assegura comoditat i desconnexió al màxim.

1. Medplaya Hotel Pez Espada

Ubicat a Torremolinos (Màlaga), aquest establiment s’ha convertit en un autèntic clàssic de la Costa del Sol gràcies a les seves quatre estrelles i la seva situació privilegiada a primera línia de platja. És ideal tant per a famílies com per a adults.

2. Medplaya Hotel Bali

No fa falta traslladar-se fins a Indonèsia per gaudir de diversió per a tota la família. MedPlaya Hotel Bali, situat a Benalmádena (Màlaga) ofereix totes les comoditats a pocs quilòmetres.

3. Medplaya Hotel Sant Eloi

Aquest aparthotel envoltat de pins mediterranis brinda aventures i entreteniment per a tota la família. Ubicat a Tossa de Mar (Girona) permet conèixer millor la Costa Brava.

4. The Agir Springs Hotel

Aquesta és l’última aposta de la cadena hotelera i un dels seus establiments més exclusius tan sols per a adults. Ubicat a la platja de Llevant de Benidorm (Alacant), està dotat del màxim confort, un restaurant gurmet i solàrium.

5. Medplaya Hotel Regente

Situat també a Benidorm, aquest popular hotel és ideal per als més actius: compta amb dues piscines a l’aire lliure i programes diaris d’entreteniment diürn i nocturn. A més, ha sigut remodelat per assegurar el màxim benestar. Hi ha dues piscines a l’aire lliure i programes diaris per passar-ho d’allò més bé.

6. Medplaya Hotel Calypso

Reconegut pel seu servei de ‘tot inclòs’, aquest allotjament familiar està situat a poca distància de la platja dels Capellans, de Salou (Tarragona). És un bon enclavament per descobrir les cales més remotes de la costa catalana.

7. Medplaya Hotel Esmeraldas

Ubicat també a Tossa de Mar (Girona), destaca pels seus apartaments amb cuina inclosa i ‘self catering’ per als clients més independents. Es tracta d’un allotjament de caràcter tradicional i tranquil.

8. Medplaya Hotel Monterrey

Notícies relacionades

La tranquil·litat d’aquest complex contrasta amb el tràfec del lloc on està ubicat: Platja d’Aro (Girona). Situat en una zona residencial, ofereix una atmosfera relaxada i un tracte familiar a menys de 100 metres de la platja.

Més informació: medplaya.es