SORT I GANA

La 'drag queen' treu les boles

Seagram's New York Hotel celebra un divertit 'bingo brunch' els dissabtes i diumenges

24 seagrams 1898 fun-energy inauguracion

24 seagrams 1898 fun-energy inauguracion

1
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

Fa anys que els 'brunch' van arrelar entre la població jove barcelonina. Una opció a mig camí entre l’esmorzar i el dinar que ha proliferat a les zones més freqüentades de la ciutat. Però possiblement la proposta més transgressora és la que arriba ara de la mà de Seagram’s Gin, la icònica ginebra americana, que fins al 14 de juliol torna a transformarl’Hotel 1898 (la Rambla, 109) en el Seagram’s New York Hotel o, el que és el mateix, un trosset de les tendències novaiorqueses més actuals.

Una és precisament el Bingo Brunch, que té lloc cada dissabte entre les 12.00 hores i les 17.00 hores i que ofereix la possibilitat de jugar a aquest divertit joc i, de passada, optar a emportar-nos un dinerets. Per donar-li una volta de rosca és presentat per una 'drag queen’, que s’encarrega de cantar els números amb despreocupació, fent participar els assistents i posant la nota divertida a la sessió.

Notícies relacionades

Paral·lelament, els assistents podran degustar un menú ‘brunch’ (30 euros), consistent en ous Benedict (ou escalfat amb salsa de mantega, mostassa de Dijon i llimona, sobre pa esponjós 'crumpet', acompanyat de salmó fumat i ‘kale’ saltejat); sandvitx 'waffle' (pollastre fregit amb guacamole i maionesa picant, enciam, tomàquet i cansalada, entre pans de gofra); un bol sa amb iogurt natural acompanyat de fruites del bosc, llavors de xia i cruixent de civada, i una 'cookie' de caramel salat elaborada per Magnolia Bakery (famosa cadena de fleques fundada a Nova York).

A més, els assistents podran aprofitar per degustar algun dels còctels dissenyats per Dear Irving, que el 2010 va estar entre els 10 millors establiments especialitzats del món per ‘Tales of the Cocktail’. Entre les seves creacions hi ha combinats tan suggeridors com l’Almost Mimosa (amb ginebra Seagram’s, licor d’albercoc, 'bitter' italià, taronja i cava); el Gibson (Seagram’s, vermut blanc i salmorra de ceba) i el Pearl Collins (Seagram’s, menta, llimona, xarop de te de gessamí, vi, aperitiu i soda). S’haurà d’anar amb compte, no sigui que l’alcohol ens ennuvoli la vista i se’ns escapi alguna línia o bingo.

Temes:

Hotels