L'OFERTA

La platja als peus del llit

Ona Hotels promociona tres allotjaments costaners a Màlaga, Palamós i Mallorca

3
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

¿Platja o muntanya? Pel que fa a destinacions vacacionals es refereix, els espanyols ja s’han pronunciat. Segons un estudi recentment publicat, els allotjaments de platja –al llarg dels gairebé 8.000 quilòmetres de litoral que té el nostre país– són l’atractiu principal per al 63% de ciutadans. Així que, si no volem quedar-nos sense un xavo, hauríem de començar a confirmar les nostres reserves, si és que encara no ho hem fet.

Ona Hotels, gestora de 34 complexos en 22 destinacions diferents, proposa tres resorts per disfrutar al màxim dels xiringuitos, les millors cales, els plàcids capvespres a la sorra i, en definitiva, els dies més assolellats de l’any. El primer és l’Ona Alanda Club Marbella, a Màlaga. Pertanyent a la línia Prèmium de la cadena, aquest aparthotel (4 claus) es troba a només uns metres de la platja, a la zona de compres i lleure d’Elviria. Inclou 150 apartaments (preparats per allotjar de dos fins a vuit hostes) on s’uneix el confort, l’elegància i la summa cura als detalls.

A més de per les estades espaioses, les instal·lacions destaquen per la piscina interior i exterior, la sauna, el jacuzzi o el gimnàs. També pel restaurant La Despensa, on fer un recorregut per Andalusia a través del paladar. Des del peix fresc (procedent de la badia de Màlaga) fins a la carn de les prades basques, la qualitat i la frescor dels ingredients és una de les seves prioritats. Però un bon mos no es disfruta igual sense un bon maridatge. Per això, proposen també una cuidada selecció de vins negres, blancs i rosats, a més de vins dolços i licors per acompanyar totes les receptes. A més, moltes nits el sopar s’acompanya d’espectacles de música en directe i flamenc.

Tradició pesquera

Tradició pesqueraDe la Costa del Sol viatgem a la costa catalana, on es troba l’Ona Palamós, un quatre estrelles ubicat en una àrea molt preuada. De tradició portuària i pesquera, la Costa Brava té una bellesa natural innata: platges amb aigües cristal·lines, cales amagades i un paisatge agrest i rocós que convida a ser admirat.

Habitació de l’hotel de Palamós.

L’hotel es troba a només 50 metres del mar i a 300 del centre històric comercial. A més, la seva ubicació resulta excepcional per a tots aquells enamorats dels esports aquàtics, el golf o el cicloturisme, ja que el complex es troba situat en un punt clau per a les millors rutes amb dues rodes.

L’Ona Palamós ofereix dos tipus d’allotjament, tots amb vista al mar. D’una banda, habitacions d’hotel; de l’altra, apartaments totalment equipats i amb capacitat per a un màxim de sis hostes. Entre els seus serveis destaca l’oferta gastronòmica d’estil internacional del seu bufet, a més del bar cafeteria, la piscina i el gimnàs.

74 apartaments

Notícies relacionades

74 apartamentsUna altra de les destinacions espanyoles més recurrents és Mallorca, on Ona Hotels té diversos complexos. Un és l’aparthotel Ona Surfing Playa (3 claus), a Santa Ponsa. El resort, que va ser reformat l’any passat, es troba en una zona residencial, a només cent metres de la preciosa platja de Caló d’en Pellicer (la platja principal de Santa Ponsa es troba a 400 metres).

Envoltats de zones enjardinades, els 74 apartaments fan 45 metres quadrats (amb capacitat de fins a quatre persones) i tenen terrassa amb taula i cadires; cuina equipada (amb microones, nevera i cafetera), aire condicionat i calefaccció i wifi (amb suplement). A més, destaca la piscina a l’aire lliure amb bar, on segur que es passaran la meitat de les hores del dia. I l’altra meitat a la platja, esclar.

Temes:

Hotels