FUTBOL CLUB BARCELONA

¿Seràs tu el visitant 30 milions del Museu del Barça?

El 2015 van ser més d'1,7 milions de persones les que van passar pel recinte

2
Es llegeix en minuts

El Futbol Club Barcelona preveu que en els pròxims dies arribi a les instal·lacions del seu Museu el visitant 30 milions. A l'espera de la feliç notícia, el club ha habilitat des d'avui mateix un polsador al vestíbul de l'entrada i l'afortunat podrà disfrutar de premis exclusius.

Per donar notorietat a l'esdeveniment, el club ha col·locat un gran polsador a l'entrada del recinte, situada a la zona del Bulevard de l'esplanada del Camp Nou. Al prémer el botó, se sabrà de manera immediata si és l'afortunat i, en cas que la seva entrada coincideixi amb el visitant 30 milions, a més d'entrar en la història, podrà disfrutar de premis exclusius com una visita especial al Tour Experience, amb accés privat al vestidor del primer equip, on rebrà una samarreta firmada per tots els jugadors, i podrà aixecar la Copa d'Europa, entre altres sorpreses.

Al Museu del Club, situat actualment a la 2a grada de Tribuna, s'exposen objectes històrics i els principals trofeus aconseguits al llarg de la història del Club, ja siguin de l'equip de futbol o de les seccions professionals. Els visitants també poden fer un recorregut a través dels 117 anys d'història de l'equip i reviure, amb un imponent mur interactiu i diverses pantalles tàctils, els moments més celebrats per l'afició. Dins del Museu també hi ha un espai dedicat a Leo Messi, en què es poden contemplar les Pilotes d'Or i les Botes d'Or aconseguides pel millor jugador del món.

El Museu s'ha convertit en una icona de les instal·lacions blaugrana, amb 1,9 milions de visitants en la temporada 2015/16.

Imatge virtual del polsador que s'instal·larà a l'entrada del Museu.

Un creixement constant al llarg de 32 anys de vida

El Museu es va inaugurar el 24 de setembre de 1984 i Julià Bretos, veí de Mataró, soci 47.505, va ser el primer visitant. Aquest mateix dia del 2014 va celebrar els seus primers 30 anys de vida. La instal·lació disfruta del seu millor moment i és una de les principals atraccions de Barcelona.

Notícies relacionades

L'evolució de visitants al Museu ha sigut constant. El primer any va tenir 19.432 visitants i un any després ja hi va haver 133.052 persones que van passar per la instal·lació. Les constants remodelacions i actualitzacions del Museu, amb la incorporació d'atractius audiovisuals, i, sobretot, la unió amb la visita a les instal·lacions de l'Estadi, va disparar la xifra de visitants fins al punt que el 2015 van ser més d'1,7 milions les persones que han passat pel recinte i l'han convertit en el Museu més visitat de Catalunya.

COMPRAR ARA

COMPRAR ARA