Loteria Euromillones

Euromillones avui: Comprovar sorteig del divendres 23 de setembre del 2022

Comprova els resultats del sorteig d’Euromillones

Euromillones avui: Comprovar sorteig del divendres 23 de setembre del 2022
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

L’Euromillones d’avui, divendres 23 de setembre de 2022, s’espera amb expectació. El sorteig se celebra aquesta nit a les 21 h a París i els resultats se sabran a partir de les 21.15 hores.

Quan es coneguin, publicarem els números premiats en aquesta pàgina a partir de la llista oficial que ofereix Loteries i Apostes de l’Estat. El sorteig d’aquest divendres té l’al·licient que, com que en el sorteig de dimarts no hi va haver guanyador, acumulaa un pot de 194 milions d’euros.

  • Jugar ara a Euromillones

► També pots comprovar els premis i altres sortejos d’Euromillones

comprovar els premis i altres sortejos d’EuromillonesEls guanyadors dels cinc números principals i les dues estrelles obtenen el premi més alt. També són premiats els qui encertin cinc números i cap o una estrella; quatre números i 2, 1 o 0 estrelles; tres números i 2, 1 o 0 estrelles; 2 números i 2, 1 o 0 estrelles o i un número i les dues estrelles.

Els sortejos de l’Euromillones se celebren cada dimarts i divendres. Cada aposta costa 2,50 euros en la majoria dels països (inclosa Espanya) i consisteix a seleccionar 5 números diferents entre l’1 i el 50 i dues estrelles de la sort entre l’1 i el 12. També es poden fer apostes múltiples de fins a 10 números.

Notícies relacionades

L’Euromillones és una loteria europea en la qual participen Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Luxemburg, el Regne Unit, Irlanda, Àustria i Portugal. El primer sorteig va tenir lloc el 13 de febrer del 2004 a París, que és on es continua celebrant.

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries