EUROMILLONES AVUI

Euromillones: Sorteig del dimarts 14 de setembre del 2021

Comproveu el resultat del sorteig de l’Euromillones

Sorteig de l’Euromillones.

Sorteig de l’Euromillones.

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El resultat del sorteig de l’Euromillones d’avui, dimarts, 14 de setembre del 2021, ha sigut la combinació formada pels números:

12 - 18 - 35 - 38 - 45

Les estrelles han correspost als números:

2 - 8

El milió:

RPM05333

► També podeu comprovar els premis i altres sortejos de l’Euromillones

comprovar els premis i altres sortejos de l’EuromillonesEls guanyadors dels cinc números principals i les dues estrelles obtenen el màxim premi. També resulten premiats els qui encertin cinc números i cap o una estrella; quatre números i 2, 1 o 0 estrelles; tres números i 2, 1 o 0 estrelles; 2 números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles.

Els sortejos de l’Euromillones se celebren cada dimarts i divendres. Cada aposta costa 2,50 euros a la majoria dels països (inclosa Espanya), i consisteix a seleccionar 5 números diferents entre l’1 i el 50, i dues estrelles de la sort entre l’1 i l’11. També es poden fer apostes múltiples de fins a 10 números.

L’Euromillones és una loteria europea en què participen Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Luxemburg, el Regne Unit, Irlanda, Àustria i Portugal. El primer sorteig va tenir lloc el 13 de febrer del 2004 a París, que és on es continua celebrant.

Notícies relacionades

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2020 i consultar com buscar un número concret de la Loteria de Nadal.