Creu Roja

¿Quan és el Sorteig d’Or de la Creu Roja 2021? Data i hora

  • Creu Roja reparteix aquest any més de 7 milions d’euros en premis

¿Quan és el Sorteig d’Or de la Creu Roja 2021? Data i hora
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El pròxim 22 de juliol tindrà lloc el Sorteig d’Or de la Creu Roja 2021. Per segon any consecutiu, i com a conseqüència de la pandèmia derivada de la Covid-19, l’entitat ha hagut de traslladar a aquesta data aquest tradicional sorteig que fa 42 anys que recolza els col·lectius més vulnerables i que novament se celebrarà a Madrid (hora encara a determinar).

El Sorteig d’Or 2021 de la Creu Roja repartirà aquesta any fins a 11.700 premis i més de 7 milions d’euros. En aquesta edició, se sumen, de nou, més acabaments premiats i, a més, amb la compra d’un butlleta es participa en el sorteig d’un viatge solidari, el premi més especial d’aquesta edició. 

El sorteig de la Creu Roja repartirà un primer premi de 3.000.000 euros (o el seu contravalor corresponent en or el valor del qual es fixarà segons el tancament del Mercat de Metalls Preciosos de Londres del dia 21 de juliol del 2021), un segon premi de 1.000.000 euros, un tercer premi de 500.000 eurostres quarts premis de 250.000 euros i tres cinquens premis de 100.000 euros. El preu de cada butlleta és de 5 euros i es pot adquirir a través de la pàgina web de la institució.

Un sorteig amb finalitats solidàries

Notícies relacionades

En aquesta ocasió i sota el lema «Amb tu és possible canviar milers de vides», el sorteig posa en relleu totes les persones que compren la seva butlleta. Per a Creu Roja, la Covid no només està tenint importants conseqüències sanitàries sinó que també ha provocat una intensa crisi social, econòmica i laboral. Per aquesta raó, la institució necessita més recursos que mai i el Sorteig d’Or és una de les principals fonts de finançament per a la seva tasca solidària.

Les butlletes d’aquesta campanya representen 10 causes diferents d’entre les moltes per les quals treballa Creu Roja. Amb la compra d’1 butlleta (5 €) s’ajuda que una persona pugui accedir a una farmaciola de productes bàsics. Amb la compra de 4 butlletes (20 €), un nen o nena podrà obtenir una motxilla completa amb material escolar. I amb 12 butlletes (60 €) s’ajuda que una dona víctima de violència pugui tenir allotjament i atenció psicològica d’emergència durant un dia.