GORDO PRIMITIVA

El Gordo de la Primitiva: Sorteig del diumenge 9 de maig del 2021

Comprova el resultat del sorteig del Gordo de la Primitiva

Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El resultat del sorteig del Gordo de la Primitiva d’avui diumenge 9 de maig del 2021 ha sigut la combinació formada pels números:

3-15-20-37-44

Número clau (reintegrament): 8

► També pots comprovar els premis i altres sortejos del Gordo de la Primitiva 

Els guanyadors dels cinc números principals i el reintegrament obtenen el màxim premi. També resulten agraciats els qui n’encertin cinc, quatre, tres o dos números, sent el premi major si a més tenen el reintegrament. Encertar només el número clau dona dret a la devolució dels diners de l’aposta.

Els sortejos del Gordo de la Primitiva se celebren cada diumenge. Cada aposta costa 1,5 euros i consisteix a seleccionar cinc números diferents entre l’1 i el 54 de la primera matriu (pronòstics), i un entre el 0 i el 9 de la segona matriu (número clau o reintegrament).

A més, es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números. Una mateixa aposta no pot obtenir més d’un premi, però les diferents apostes d’un butlleta sí que poden guanyar diversos premis.

Notícies relacionades

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2020 i consultar com buscar un número de la Loteria de Nadal.