EUROMILLONES AVUI

Euromillones: Sorteig del dimarts 23 de febrer del 2021

Comprova el resultat del sorteig d’Euromillones

Sorteig de l’Euromillones.

Sorteig de l’Euromillones.

Es llegeix en minuts

El resultat del sorteig de l’Euromilions d’avui  dimarts 23 de febrer del 2021, ha sigut la combinació formada pels números:

6 - 18 - 30 - 39 - 45

Les estrelles han correspost als números:

1 - 3

► També pots comprovar els premis i altres sortejos d’Euromillones

comprovar els premis i altres sortejos d’EuromillonesEls guanyadors dels cinc números principals i les dues estrelles obtenen el màxim premi. També resulten agraciats els qui encertin cinc números i cap o una estrella; quatre números i 2, 1 o 0 estrelles; tres números i 2, 1 o 0 estrelles; 2 números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles.

Els sortejos de l’Euromilions se celebren cada dimarts i divendres. Cada aposta costa 2,50 euros a la majoria dels països (inclosa Espanya), i consisteix a seleccionar 5 números diferents entre l’1 i el 50, i dues estrelles de la sort entre l’1 i l’11. També es poden fer apostes múltiples de fins a 10 números.

L’Euromillones és una loteria europea en què participen Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Luxemburg, el Regne Unit, Irlanda, Àustria i Portugal. El primer sorteig va tenir lloc el 13 de febrer del 2004 a París, que és on es continua celebrant.

Et pot interesar

Pots comprobar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2020 i consultar com es pot buscar un número concret de la Loteria de Nadal.