¿Quan és el Sorteig d'Or de la Creu Roja 2020? Data i hora

sorteo-cruz-roja

sorteo-cruz-roja

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El Sorteig d’Or de la Creu Roja 2020 se celebrarà el pròxim 26 de novembre a partir de les 18 hores a El Plantío (Madrid). Per primera vegada en els seus 40 anys d’història, l’organització ha hagut de traslladar la seva cita habitual del juliol a aquesta nova data com a conseqüència de la pandèmia. 

Com ja va passar l’any passat, el Sorteig de l’Or 2020 incorpora nous premis i, per tant, repartirà més sort. S’hi sumen més acabaments premiats i, a més, amb la compra d’un butlleta es participa en el sorteig d’un viatge solidari, el premi més especial d’aquesta edició. 

El sorteig repartirà un primer premi de 3.000.000 euros (o el seu contravalor corresponent en lingots d’or), un segon premi de 1.000.000 euros, un tercer premi de 500.000 eurostres quarts premis de 250.000 euros i tres cinquens premis de 100.000 euros. En total, es repartiran més de 7.000.000 euros repartits en 11.700 premis. El preu de cada butlleta és de 5 euros i es pot adquirir a través de la pàgina web de la institució.

Un sorteig molt solidari

Notícies relacionades

Aquest any, la crisi provocada per la Covid-19 ha posat de manifest la importància que té la solidaritat en la nostra vida. Per aquesta raó, la campanya del Sorteig de l’Or 2020 de la Creu Roja d’aquest any valora el compromís de les persones que volen millorar la vida dels que més ho necessiten. Amb el lema ‘Fes-te fan de les persones que fan que les coses canviïn’, la Creu Roja anima a participar en el Sorteig de l’Or comprant butlletes i donant suport a les diferents causes per les quals treballa. 

En aquesta edició, compta amb el recolzament de personalitats com Luz Casal, Àlex Márquez, Amaia Salamanca, Pablo López Vanesa Martín que s’han involucrat en tasques que fa l’entitat relacionades amb les persones grans, els nens en risc de pobresa o exclusió o les víctimes de violència de gènere, entre d’altres.