25 nov 2020

Anar al contingut

BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dissabte 21 de novembre del 2020

Comproveu el resultat del sorteig de la Bonoloto

Manuela Valdés

Sorteig de la bonoloto.

Sorteig de la bonoloto. / EL PERIODICO

El resultat del sorteig de la Bonoloto de dissabte, 21 de novembre del 2020, ​ha sigut la combinació formada pels números:

10 - 14 - 15 - 18 - 34 - 41

Complementari: 44

Reintegrament: 7

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto a la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els guanyadors dels sis números principals obtenen el màxim premi. També resulten agraciats els qui encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros, i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar la butlleta s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

A la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal dedicat en exclusiva, on podreu consultar-los acabats de publicar per les corresponents administracions.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal  i consultar com es pot buscar un número concret de la Loteria de Nadal 2020.