15 jul 2020

Anar al contingut

Euromillones AVUI

Euromillones: Sorteig del dimarts 25 de febrer del 2020

Comprova el resultat del sorteig d'Euromillones

Manuela Valdés

Sorteig de l’Euromillones.

Sorteig de l’Euromillones.

El resultat del sorteig de l’Euromillones d’avui dimarts 25 de febrer del 2020, ha sigut la combinació formada pels números:

1 - 4 - 18 - 27 - 42

les estrelles han correspost als números:

4 - 6

Els guanyadors dels cinc números principals i les dues estrelles obtenen el màxim premi. També resulten agraciats els qui encertin cinc números i cap o una estrella; quatre números i 2, 1 o 0 estrelles; tres números i 2, 1 o 0 estrelles; 2 números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles.

Els sortejos de l’Euromillones se celebren cada dimarts i divendres. Cada aposta costa 2,50 euros en la majoria dels països (inclosa Espanya), i consisteix a seleccionar 5 números diferents entre l’1 i el 50, i dues estrelles de la sort entre l’1 i l’11. També es poden fer apostes múltiples de fins a 10 números.

L’Euromillones és una loteria europea en què participen Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Luxemburg, el Regne Unit, Irlanda, Àustria i Portugal. El primer sorteig va tenir lloc el 13 de febrer del 2004 a París, que és on es continua celebrant.

Pots comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

També pots accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2019 i consultar com buscar i comprar un número concret del sorteig extraordinari del 22 de desembre.