13 d’ag 2020

Anar al contingut

BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dilluns 2 de desembre del 2019

Comproveu el resultat del sorteig de la Bonoloto

El Periódico

Sorteig de la bonoloto.

Sorteig de la bonoloto. / EL PERIODICO

El resultat del sorteig de la Bonoloto del dilluns 2 de desembre del 2019, ha sigut la combinació formada pels números:

6-8-10-38-42-44

Complementari: 11

Reintegrament: 4

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto en la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els guanyadors dels sis números principals obtenen el màxim premi. També resulten agraciats els qui encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros, i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar el bitllet s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

En la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries en el nostre portal dedicat en exclusiva, on podreu consultar-los acabats de publicar per les corresponents administracions.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2019 i consultar com es pot buscar i comprar un número concret del sorteig extraordinari del 22 de desembre.