Premi a la fidelitat

Manuela Moreno, una mestressa de casa de Badalona, feia tres anys que jugava cada setmana al 22.654

 

  / MARÍA JESÚS IBÁÑEZ

1
Es llegeix en minuts
María Jesús Ibáñez
María Jesús Ibáñez

Periodista

ver +

Cada setmana, des de fa ja tres anys, Manuela Moreno, una mestressa de casa del barri del Sant Crist de Badalona, compra un dècim del 22.654. "I cada setmana, quan venia a recollir-lo, li deia a José, el loter: 'A veure si aquesta vegada toca...'". I avui ha tocat. El primer premi del sorteig del Nen, un dels grans, ha premiat la seva fidelitat.

Notícies relacionades

Manuela, mare de dos nois i àvia de dues nenes (la petita, Paula, de només un mes) repartirà els 200.000 euros que li han caigut en sort entre els seus fills. "El que quedi, serà per al meu marit i per a mi, per viure més tranquils i fer algun viatget".

Com Manuela, els altres nou premiats amb el dècim del 22.654 repartit per l'administració número 21 de Badalona són abonats fixos, "gent humil, treballadora, a la quals els ha anat molt bé aquests diners", explica José López Sánchez, el propietari de l'establiment, al qual la notícia del premi ha enxampat prenent un cafè. "Ha sigut una sorpresa, la veritat", confessa. En els quatre anys que fa que està al capdavant d'aquesta administració, López ja havia repartit un tercer premi. També del sorteig del Nen.