Un festival únic per maridar vi i música a la Terra Alta

Festival. Cruïlla DO Terra Alta

Festival. Cruïlla DO Terra Alta

3
Es llegeix en minuts

El Festival Cruïlla ens porta un cartell de luxe. L’esdeveniment, organitzat per la Denominació d’Origen Terra Alta i Cruïlla, promet ser una experiència inoblidable plena de música, cultura i, per descomptat, vi. Emmarcat en la celebració de la Primavera DO Terra Alta, aquest festival es portarà a terme el cap de setmana del 20 i 21 d’abril a Batea, una comarca que es convertirà en l’epicentre de la diversió.

I és que el festival Cruïlla DO Terra Alta comptarà amb un cartell de luxe que inclou artistes destacats com Gertrudis, Figa Flawas, El Pony Menut i la Dj Trapella. Aquests músics talentosos s’encarregaran d’amenitzar l’esdeveniment a tots els assistents amb el seu talent i energia. A més a més, el festival serà la primera oportunitat per disfrutar en directe del nou disc d’Oques Grasses, els cap de cartell d’aquesta segona edició.

El dissabte 20, juntament amb Oques Grasses, el festival acollirà l’actuació de Gertrudis, que celebra els 20 anys del seu debut. Diumenge, el dia familiar per excel·lència, comptarà amb l’actuació d’El Pony Menut, la versió per als més petits d’El Pony Pisador, que compartirà escenari amb el duet Figa Flawas. Sens dubte, serà un cap de setmana ple de música i diversió per a tots els gustos i edats.

Vins de la DO Terra Alta

Però el festival Cruïlla DO Terra Alta no seria complet sense la presència dels excel·lents vins de la DO Terra Alta. Durant tot el cap de setmana, els assistents podran disfrutar d’aquests exquisits vins a l’espai Village, una zona dissenyada per descansar i recuperar forces mentre es degusten els vins de la comarca. A més a més, també es podrà disfrutar de diferents propostes gastronòmiques de proximitat, per maridar els vins amb delicioses opcions culinàries. La música de la Dj Trapella amenitzarà l’ambient i crearà una experiència única.

Marc Paladella, membre de la junta rectora de la DO Terra Alta, destaca la importància d’aquest festival per donar a conèixer els vins del territori. Segons ell, aquesta setmana serà una oportunitat única per disfrutar de la música, la cultura i, sobretot, del vi DO Terra Alta. La comarca s’ha convertit en un referent per a qualsevol aficionat al vi, i aquesta és una oportunitat perfecta per descobrir per què. Per la seva part, el director del festival Cruïlla DO Terra Alta, Gerard Birbe, ha assegurat que "per a Cruïlla és motiu d’enorme alegria poder estar avui anunciant la segona edició de Cruïlla DO Terra Alta, després de l’espectacular rebuda de la primera edició, fa ara un any".

La Primavera DO Terra Alta

La segona edició del Cruïlla DO Terra Alta s’emmarca en la celebració de la Primavera DO Terra Alta, una setmana plena d’activitats enoculturals que es portaran a terme a diferents municipis del territori. L’objectiu principal és continuar sent un projecte inclusiu i de comarca, que involucri tots els habitants i empreses de la zona.

Notícies relacionades

A més de les activitats enoculturals, també hi haurà propostes enoturístiques a Horta de Sant Joan, que se centraran a promocionar la Ruta del Vi DO Terra Alta. Els professionals del sector també tindran el seu espai, amb una jornada tècnica d’enoturisme i una jornada per als professionals de la restauració, l’hoteleria i la distribució.

Maridatge

Coincidint amb el festival, el dissabte 20 se celebrarà una nova edició de la Mostra de Vins DO Terra Alta a Batea. Durant tot el dia, els assistents podran maridar els vins de la DO amb diferents propostes culturals d’artistes de les Terres de l’Ebre. Serà una oportunitat única per disfrutar de la riquesa cultural i enològica de la comarca.