Un home mata sis persones a Sydney

Les autoritats descarten el mòbil terrorista. L’agressor, de 41 anys, va ser abatut per la policia.

Un home mata sis persones a Sydney

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Austràlia investiga un apunyalament múltiple ocorregut ahir al centre comercial Bondi Junction, a l’est de Sydney. Sis persones van morir i un home va ser abatut per la policia.

L’agressor, un home d’uns 40 anys la identificació de qui encara no ha sigut completada, va apunyalar diverses persones al centre comercial Westfield Bondi Junction i va causar la mort a l’acte de quatre dones i un home. Una altra dona que va ser apunyalada va morir hores després a l’hospital, mentre que vuit persones més estan ingressades en hospitals de la ciutat, incloent-hi un nadó de nou mesos que ha sigut operat d’urgència.

Notícies relacionades

La policia de l’estat australià de Nova Gal·les del Sud no veu indicis que l’assassinat fos un acte terrorista, ja que l’agressor, abatut per una agent, no semblava actuar per uns motius ideològics ni religiosos. "La investigació estarà en marxa durant molts dies, però hi ha elements que en aquest moment no indiquen que sigui un incident terrorista", va dir Karen Webb, comissària de la policia.

"Creiem que aquesta persona va actuar sola i no hi ha en aquest moment amenaces contra la comunitat", va afegir Webb, que va assenyalar que res suggereix que l’assassí s’hagués planejat actuar contra una persona concreta.