"Ets un violador", escridassen Alves a l’arribar a l’Audiència

El jugador està citat cada divendres davant la secretaria del tribunal, però al ser festiu va haver d’avançar la cita a dijous. Hi va acudir amb actitud tranquil·la i passiva.

Dani Alves acude a firmar a la Audiencia de Barcelona para cumplir con las medidas impuestas para su libertad

Dani Alves acude a firmar a la Audiencia de Barcelona para cumplir con las medidas impuestas para su libertad / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dijous sant Dani Alves va deixar la seva vivenda a Esplugues de Llobregat, a la qual va arribar dilluns després de sortir de presó de Brians 2, per acudir a l’Audiència de Barcelona. Dins de les mesures imposades pel tribunal per permetre-li la llibertat provisional, juntament amb el pagament d’un milió d’euros i l’entrega dels passaports, hi ha la prohibició de sortir d’Espanya i la compareixença setmanal davant la secretaria de la Secció 21 de l’Audiència de Barcelona.

En concret, Alves està citat cada divendres, excepte els que siguin festius, com ha passat aquesta setmana, i per tant va haver d’acudir-hi dijous. Per això, es va acostar davant l’Audiència de Barcelona per firmar. És la manera que té el tribunal de garantir que el jugador no escaparà mentre es tramiten els recursos contra la condemna de quatre anys i mig de presó que li van imposar els jutges per violar una dona a la discoteca Sutton de Barcelona el 31 de desembre del 2022.

A les portes de l’Audiència de Barcelona i amb la seva advocada Inés Guardiola, l’exfutbolista va rebre esbroncades al crit de "violador". Dani Alves va aparèixer amb una actitud tranquil·la i passiva, mentre que algunes persones que estaven esperant l’arribada del jugador van carregar durament contra ell.

Insults i expectació

"Alves, ¿tens molts diners, no, per violar?", "al Brasil et maten ràpid" o "que ben vestit vas, cabró", van ser algunes de les frases que diferents persones van llançar contra el brasiler.

Notícies relacionades

Alves va deixar dilluns la presó després de cinc dies des que el tribunal en va ordenar la llibertat. En aquell temps va reunir un milió d’euros, principalment d’ajudes de familiars i amics, que va dipositar al tribunal. Va sortir amb el rostre seriós enmig d’una expectació mediàtica a les portes de Brians 2.

Se’n va anar a casa i no en va tornar a sortir fins aquest dijous per acudir a complir les compareixences setmanals. Seran part de la seva rutina a partir d’ara.