Obituari

Mor als 60 anys Pep Valls, responsable de Comunicació de Fundesplai

Mor als 60 anys Pep Valls, responsable de Comunicació de Fundesplai

el periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista Josep Valls Hausmann, responsable de Comunicació de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) durant més de 30 anys, va morir diumenge de matinada a casa seva, a Barcelona, als 60 anys a causa d’un càncer. La seva gran passió era la seva família: els seus fills, la seva dona, els seus pares, germans i nebots, que eren com una pinya al seu voltant, i més durant el llarg procés de la malaltia.

Periodista de formació, la seva carrera professional va començar en la premsa escrita, però després va aplicar els seus coneixements en els gabinets de comunicació en els quals va treballar, principalment a Fundesplai, durant tres dècades.

Fonts d’aquesta entitat han indicat a Efe que la família ha rebut multitud de missatges d’afecte i records de Pep o Pepe, com en diuen els més propers, de part de molts companys periodistes.

Missatges de suport

"Els missatges d’afecte que arriben per totes les vies són una petita mostra del que ell mateix ens va dir fa pocs dies, del privilegi d’estimar i ser estimat", van explicar.

Notícies relacionades

Durant les més de tres dècades en què el periodista va estar al capdavant de Comunicació de Fundesplai, va impulsar la projecció social de l’entitat i les iniciatives d’oci educatiu, inclusió social i millora ambiental en general.

La vetlla se celebrarà avui, dilluns, entre les 15.30 i les 21.00 hores al Tanatori de la Ronda de Dalt (Scala Dei, 17-37, Barcelona) i la cerimònia demà, dimarts, a les 13.00 hores al mateix tanatori.

Temes:

Barcelona