Joana Sanz declara que Alves va arribar a casa "molt borratxo"

Joana Sanz declara que Alves va arribar a casa "molt borratxo"

g. g. J. G. A.

3
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

La declaració de Joana Sanz, dona de Dani Alves, en el judici contra el seu marit a l’Audiència de Barcelona va apuntalar un dels principals arguments de la defensa del jugador per intentar atenuar una possible condemna. El jugador manté que les relacions van ser consentides, però la seva advocada, Inés Guardiola, va introduir en el seu escrit l’atenuant que el futbolista havia consumit molt alcohol la nit en què va conèixer la denunciant a la discoteca Sutton. D’aquesta manera, demanarà que se li apliqui l’atenuant d’alcoholisme per rebaixar una hipotètica pena.

En aquesta línia, Sanz va explicar en el judici que, quan el jugador va arribar a casa cap a les quatre de la matinada, "feia olor d’alcohol", anava "molt borratxo", va xocar contra l’armari de l’habitació i va caure desplomat al llit. Ella estava desperta, però no van parlar "perquè en l’estat en què estava no era possible", va assegurar.

Sanz va recordar que està casada amb Alves des del 2017 i que el domicili familiar el tenen a Barcelona. Segons va explicar, a finals del 2022 la seva mare estava molt malalta i per això havia viatjat amb el seu marit a Tenerife, just quan ell acabava de tornar del Mundial de futbol. "Com a parella estàvem bé", va assegurar davant el tribunal. Sanz va afegir que van tornar a Barcelona el 29 de desembre tots dos junts, malgrat que, fins aquell moment, les informacions que havien transcendit del cas la situaven aquella matinada a les Canàries.

"A les quatre"

Sanz va declarar que aquell 30 de desembre Alves se’n va anar a dinar amb els seus amics. "Després havíem quedat per sopar però no el vaig veure fins a les quatre de la matinada, quan va arribar a casa". Va tornar "molt borratxo" i va caure desplomat al llit. La model va afegir que durant la nit va intercanviar missatges amb el seu marit. L’endemà es va despertar tard i li va explicar que havia estat amb els seus amics al restaurant La Taverna del Clínic. No "em va dir res" del Sutton, va assegurar. La model també va explicar que l’últim missatge que li va enviar el jugador va ser cap a les onze de la nit i que és fals que haguessin discutit, com havia transcendit.

Vi, whisky i gintònics

En la mateixa línia, l’amic que acompanyava Alves al Sutton, Bruno Brasil, va remarcar que el jugador anava begut i que per això no va conduir fins a la discoteca. Segons va explicar, ell i dos col·legues més havien quedat per dinar aquell dia i durant tota la tarda van estar consumint ampolles de vi, whisky i gintònics, fins que es van separar.

En la seva declaració, Brasil va remarcar que ell va conduir el cotxe aquella nit cap a la discoteca, ja que el jugador havia "begut molt" durant tota la tarda i va afegir que van conèixer la víctima i les seves amigues al reservat i que Alves va estar ballant amb elles.

Notícies relacionades

A preguntes de la fiscalia, va relatar que va veure el jugador anar cap al lavabo i que la denunciant hi anava després, i ell es va quedar a fora amb les amigues. Minuts més tard, va afegir, Alves va sortir del bany i va ballar amb ell i les noies. Després la denunciant i la seva cosina es van acomiadar, i el jugador i ell van seguir una estona més al reservat. Més tard, ells van decidir anar-se’n, ja que havien consumit massa. Ell va tornar a conduir per portar Alves a casa seva. Al sortir de la discoteca, va assegurar que el passadís era molt fosc i que no va veure la denunciant plorant amb el porter. Alves, va afegir, no li va explicar què havia passat al bany.

A més de la dona i els amics de l’acusat, es va poder sentir una altra declaració que abona la tesi de l’embriaguesa del jugador. El responsable de sala del Sutton aquella nit va explicar que va atendre Alves, un client habitual. "Aquell dia no el vaig veure com sempre", va assegurar. El testimoni creu que "havia begut o pres alguna cosa"..

Temes:

Barcelona Brasil