"El titular hauria de ser que compleixo el programa"

"El titular hauria de ser que compleixo el programa"

DAVID BORRAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa ultra de Ripoll, Sílvia Orriols, va replicar ahir a la notícia publicada per EL PERIÓDICO en la qual s’informava de la seva decisió de restringir l’accés al padró a tots els immigrants arribats a aquesta localitat, de manera que tenen dificultats per disposar de serveis fonamentals com la sanitat i l’educació, o directament es queden sense accés a aquests.

Notícies relacionades

"El titular hauria de ser: L’alcaldessa de Ripoll compleix el programa electoral…", va publicar la dirigent d’Aliança Catalana al seu compte de X (abans Twitter), juntament amb la portada d’aquest diari en la qual apareix el titular de la seva controvertida mesura, a més dels temes #GovernemRipoll i #SalvemCatalunya. Unes paraules que arriben després que l’Ajuntament de Ripoll hagi declinat fer declaracions a aquest diari.

La polèmica mesura s’ha confirmat després que una desena de migrants d’aquesta localitat estiguin afrontant dificultats per als serveis essencials. Hi ha famílies que han hagut d’elegir entre subsistir sense aquests drets o marxar. La Generalitat anima els afectats a denunciar la situació abans de poder adoptar mesures legals com a presumptes víctimes de discriminació.