Juan Carlos Da Silva, director general de Prensa Ibérica a Galícia

Juan Carlos Da Silva, director general de Prensa Ibérica a Galícia

el periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Prensa Ibérica, el grup de comunicació que edita ELPERIÓDICO, ha nomenat Juan Carlos Da Silva Besada director general de la companyia a Galícia, comunitat autònoma on edita Faro de Vigo, diari degà de la premsa espanyola, La Opinión A Corunya i, des de fa un any, El Correo Gallego.

Amb una dilatada trajectòria professional a Prensa Ibérica i un profund coneixement del sector de la comunicació a Galícia, Da Silva potenciarà les àrees de contingut i negoci en una regió d’extraordinària rellevància estratègica per al grup que presideix Javier Moll. Substitueix en el càrrec Jesús Echevarría, que ha decidit emprendre nous desafiaments professionals i a qui Prensa Ibérica agraeix el seu acompliment al capdavant d’aquesta responsabilitat.

Notícies relacionades

Nascut a Combarro (Poio) el 1965, Da Silva és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Va començar les seves pràctiques de periodisme a Faro de Vigo el 1986, el mateix any en què el grup de comunicació va adquirir la capçalera. Va ingressar a la plantilla el 1988, primer com a redactor a la Delegació de Pontevedra i des de 1990 com a delegat. El 1993 se li va encomanar la posada en marxa de l’edició del diari a Arousa, amb seu a Vilagarcía, i un any més tard es va incorporar a la seu central de Vigo, com a cap de secció de Galícia.

El 1996 va ser nomenat redactor en cap, posteriorment subdirector i director adjunt, i el 2006, director de la històrica capçalera. El 2019 va assumir la sotsdirecció general del grup de comunicació a Galícia.